Εξιχνίαση κλοπών απο το Τμήμα Διρφύων-Μεσσαπίων

Από το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, εξιχνιάσθηκαν δύο 2 κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και περίπτερο αντίστοιχα.

9 Μαρτίου 2021

του/της Newsroom

Από το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων, εξιχνιάσθηκαν δύο 2 κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και περίπτερο αντίστοιχα, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, στα Ψαχνά Ευβοίας.Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο 2 ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα οι  δύο ανωτέρω δράστες, τις πρώτες πρωινές ώρες της 09-02-2021: αφαίρεσαν από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, είδη ένδυσης και μία τσάντα που περιείχε τραπεζική κάρτα ανάληψης μετρητών, με την οποία στη συνέχεια πραγματοποίησαν ηλεκτρονικές αγορές, ύψους 510 ευρώ. Επιπλέον παραβίασαν  ένα περίπτερο και  αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα καπνικά και άλλα προϊόντα.

Μετά από διενέργεια νομότυπης έρευνας στην οικία του ενός εκ των δραστών , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης, τα οποία φορούσε κατά την τέλεση της κλοπής στο προαναφερόμενο περίπτερο.

Με τις συνεχόμενες  συλλήψεις η νεοσύστατη Ομάδα Ασφαλείας του Τμήματος Διρφύων- Μεσσαπίων έχει καταφέρει την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφαλείας στους κατοίκους του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024