Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρους ζευγαριού ημεδαπών,στην ευρύτερη περιοχή του Πυρίου Θηβών

Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

8 Μαρτίου 2021

του/της Newsroom

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 2 ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη, ως μέλος εγκληματικής ομάδας, στην πρόσφατη ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον ομώνυμο Οικισμό.

Ο δεύτερος δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο μήνα στη Λιβαδειά, για κλοπές από οικίες, ενώ είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας
Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε ακόμη μία ληστεία, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 18-01-2021, σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών που διέρχονταν με το όχημά τους, στην ευρύτερη περιοχή του Πυρίου Θηβών.

Στο πλαίσιο στης έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο 2 ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανήλικος, ανέκοψε με τη φυσική του παρουσία το διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ζευγαριού, ενώ ο συνεργός του άνοιξε αιφνιδιαστικά τη θύρα του συνοδηγού και απέσπασε, με τη χρήση σωματικής βίας, ένα πορτοφόλι της συνεπιβάτισσας, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι ο ανήλικος, είχε συλληφθεί στην πρόσφατη ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον ομώνυμο Οικισμό, ως μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές, ενώ σήμερα (08-03-2021) θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Επίσης ο συνεργός του, είχε συλληφθεί την 02-02-2021, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για διάπραξη κλοπών από οικίες, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για διάπραξη ληστείας . Ο ανωτέρω είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Την προανάκριση διενήργησε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024