Συνεδρίαση μεταξύ “Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια” και “Δήμου Λεβαδέων” για την εκλογή νέου Δ.Σ

Πρόεδρος του "Δικτύου" εκλέχθηκε ο Ι. Ταγκαλέγκας!

23 Μαρτίου 2021

του/της Newsroom

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Διαδικτυακή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, μεταξύ της Δ.Α του Δήμου Λεβαδέων και των μελών του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια, για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και για την στοχοθεσία του επόμενου διαστήματος.

Αρχικά έγινε ενημέρωση σε σχέση με τα πεπραγμένα της προηγούμενης περιόδου και τα οικονομικά του Δικτύου, ενώ συζητήθηκαν θέματα προοπτικής.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας  είχε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να εκλεγεί Πρόεδρος του Δικτύου. Ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, Δήμαρχο Τρικκαίων και Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. , όπως και σύσσωμο το Δ.Σ. του Δικτύου, για την ουσιαστική τους προσπάθεια στο Δίκτυο όλον αυτόν τον καιρό.

Η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έγινε ομόφωνα και πλέον, αυτό απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Ιωάννης Ταγκαλέγκας. Δήμαρχος Λεβαδέων

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Ιωαννίδης, Δήμαρχος Δέλτα

Γραμματέας: Βασίλης Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας

Ταμίας: Σάββας Μελισσόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ξάνθης

Μέλη: Νικόλας Καρανικόλας Δήμαρχος Νάουσας, Βούλα Καράλη, Δήμαρχος Ορχομενού. Θώμη Καφάση, αντιδήμαρχος Δ. Σοφάδων, αναπληρωματικός, Γιώργος Πανέτας, αντιδήμαρχος Δ. Αρταίων.

Στόχος του Δικτύου είναι η ανάληψη και υλοποίηση πολιτικών που θα συμβάλλουν στην περιβαλλοντική, πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη των ποταμών στις πόλεις, όπως και η αρμονική συμβίωση των πολιτών με αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Δεκεμβρίου 2023