Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις Τοπικές Διοικήσεις 9ου και 8ου του Ο.Ε.Ε

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

26 Μαρτίου 2021

του/της Newsroom

Την Τετάρτη  24 Μαρτίου 2021  πραγματοποιήθηκε  τηλεδιάσκεψη  μεταξύ της Τοπικής Διοίκησης του 9ου Π.Τ. Ανατολικής Στερεάς με την Τοπική Διοίκηση του 8ου Π.Τ. Κεντρικής Στερεάς. Τα μέλη που απαρτίζουν τις Τοπικές Διοικήσεις 9ου και 8ου του Ο.Ε.Ε. προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα, όσων αφορά τον λογιστικό κλάδο, τα οποία επικεντρώνονται  στην συσσώρευση των υπέρογκων υποχρεώσεων που έχουν επωμισθεί  τα λογιστικά γραφεία.

Όσων αφορά τον ασφαλιστικό κλάδο εκφράστηκε η άποψη πως η δια ζώσης επαφή με τον πελάτη βοηθά περισσότερο την ανάπτυξη του κλάδου.

Στον Τραπεζικό Τομέα προχωρά με γοργά βήματα η ψηφιοποίηση με αποτέλεσμα να έχουν δοθεί πολλές δυνατότητες στους πολίτες να χειρίζονται πλατφόρμες που η διαδικτυακή προσέγγισή τους φαίνονταν αδύνατη (Αιτήσεις Τραπεζικών Δανείων).

Τονίστηκε πως το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας πρέπει να στέκεται στους συναδέλφους οικονομολόγους όλων των κλάδων, με συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις και να δημιουργούμε ένα καλύτερο περιβάλλον απασχόλησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024