Τι έδειξαν τα rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αταλάντη

Τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο Λοκρών ανέρχονται σε 186, εκ των οποίων τα 11 νοσηλεύονται και τα 175 είναι σε απομόνωση κατ' οίκον.

1 Μαρτίου 2021

του/της Newsroom

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021, από κινητά κλιμάκια ελέγχου του Ε.Ο.Δ.Υ. Φθιώτιδας, στoν περιφερειακό δρόμο Αταλάντης, καθώς και στο Δημαρχείο για τους αιρετούς και τους εργαζομένους.

Οι δημότες για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή τους στις δειγματοληψίες. Στον περιφερειακό δρόμο Αταλάντης 259 κάτοικοι έκαναν rapid test εκ των οποίων τα 7 ήταν θετικά. Κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν προέκυψε από τους 34 αιρετούς και εργαζομένους που έκαναν το rapid test στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Λοκρών, Θανάσης Ζεκεντές, ευχαριστεί με ανακοίνωσή του τους πολίτες που προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας και τις κινητές ομάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Φθιώτιδας για τις δράσεις που έγιναν στο Δήμο Λοκρών σήμερα.

Σύμφωνα με την επίσημη εβδομαδιαία ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας, της Δευτέρας 1 Μαρτίου 2021, τα ενεργά κρούσματα Covid 19 στον Δήμο Λοκρών ανέρχονται σε 186, εκ των οποίων τα 11 νοσηλεύονται και τα 175 είναι σε απομόνωση κατ’ οίκον.

«Καλούμε όλους πολίτες να τηρούν με ακόμη μεγαλύτερη επιμέλεια τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής για προφύλαξη και αποφυγή διάδοσης του Covid-19», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024