Χρέη στην εφορία: Τελευταία ευκαιρία

«Πράσινο φως» για μια… τελευταία ευκαιρία υπαγωγής σε ρύθμιση 100 ή 120 δόσεων άναψε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: Με εγκύκλιό του ο διοικητής της ΑΑΔΕ κάνει ξεκάθαρο το ποιοι έχουν το δικαίωμα να ενταχθούν στις ρυθμίσεις και τι χρονικό περιθώριο έχουν. Η «πόρτα ανοίγει» για φορολογούμενους που καθυστέρησαν για λίγα λεπτά ή… ξέχασαν να […]

8 Απριλίου 2021

του/της Newsroom

«Πράσινο φως» για μια… τελευταία ευκαιρία υπαγωγής σε ρύθμιση 100 ή 120 δόσεων άναψε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: Με εγκύκλιό του ο διοικητής της ΑΑΔΕ κάνει ξεκάθαρο το ποιοι έχουν το δικαίωμα να ενταχθούν στις ρυθμίσεις και τι χρονικό περιθώριο έχουν. Η «πόρτα ανοίγει» για φορολογούμενους που καθυστέρησαν για λίγα λεπτά ή… ξέχασαν να κάνουν τις απαραίτητες αιτήσεις.

Ακόμη μία ευκαιρία -την τελευταία όπως όλα δείχνουν- έχουν όσοι έχασαν στο παρελθόν το δικαίωμα «επιστροφής» τους στις 100 ή 120 δόσεις: Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, εκείνοι που πλήρωσαν εμπρόθεσμα τη δόση Δεκεμβρίου -έχοντας τακτοποιήσει παράλληλα τις λοιπές οφειλές τους- αλλά δεν υπέβαλαν αίτηση επανένταξης ή την υπέβαλαν μετά τις 31 Δεκεμβρίου, έχουν τώρα μια ευκαιρία να κερδίσουν την αναβίωση των σχημάτων ρύθμισης 100 ή 120 δόσεων που είχαν χάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024