Με εκπροσώπους φορέων λαϊκών αγορών συναντήθηκε ο Γιώργος Κοτρωνιάς

Συζητήθηκαν άρθρο προς άρθρο όλες οι παρατηρήσεις και οι θέσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων πωλητών λαϊκών αγορών

27 Απριλίου 2021

του/της Newsroom

Με τους εκπροσώπους των Σωματείων Επαγγελματιών και Παραγωγών των Λαϊκών Αγορών, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από την Ασημίνα Κοτσιμπού και τον Ιωάννη Τζιοβάρα, συναντήθηκε χθες στο γραφείο του ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς.

Ο κ. Κοτρωνιάς ενημερώθηκε για τις θέσεις τους πάνω στο υπό διαβούλευση νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για την λειτουργία των λαϊκών αγορών, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μετά το Πάσχα.

Συζητήθηκαν άρθρο προς άρθρο όλες οι παρατηρήσεις και οι θέσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων πωλητών λαϊκών αγορών και συμφωνήθηκε ο βουλευτής να μεταφέρει και να συζητήσει τα ζητήματα αυτά με το αρμόδιο Υπουργείο, ώστε κατά την κατάθεση του νομοσχεδίου να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές.

Ο βουλευτής θεωρεί ότι η ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών συνδέεται άμεσα με την σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών και τη διασφάλιση της υγιούς οικονομικής δραστηριότητας των κλάδων που συμμετέχουν και θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε, ώστε να αντιμετωπισθεί από το νομοσχέδιο με σύγχρονο, δίκαιο και λειτουργικό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ