Μεγάλη νίκη του ΑΟΝΑ επί της Αταλάντης

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μίλτου Γκόφα, ήταν ο Λεωνίδας Μεγάλος

19 Απριλίου 2021

του/της Newsroom

Τεράστια νίκη πήρε ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης στην επίσημη επανεκκίνηση για την ομάδα, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο ΑΟΝΑ νίκησε την τοπική ομάδα της Αταλάντης μέσα στην έδρα της, με σκορ 1-3. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Εύβοιας ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μίλτου Γκόφα, ήταν ο Λεωνίδας Μεγάλος. Ο υψηλόσωμος επιθετικός, κάνοντας ένα εξαιρετικό και άκρως αποτελεσματικό παιχνίδι, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αρτακιανού τερματοφύλακα της Αταλάντης, Ανδρούτσου, τρεις φορές.

Οι Ευβοιώτες, είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν από το πρώτο ημίχρονο, χωρίς να τα καταφέρουν, με μεγαλύτερη στιγμή στο 36′, όταν ο Δήμου σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Στασινόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, είδε τον Τσακανίκα να την διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στην επανάληψη, οι ερυθροκίτρινοι άνοιξαν το σκορ στο 54′ έπειτα από ωραία ανάπτυξη της ομάδας από δεξιά, ο Χατζηστάμου μπήκε στην περιοχή, έκανε την σέντρα, ο Ανδρούτσος δεν έκανε σωστή εκτίμηση περνώντας η μπάλα κάτω από τα πόδια του σε προσπάθεια να διώξει, φτάνοντας η μπάλα στον Μεγάλο σκοράροντας ανενόχλητος.

Οι πανηγυρισμοί για τους φιλοξενούμενους δεν πρόλαβαν να κοπάσουν, καθώς μέσα σε 2 λεπτά η ομάδα της Αταλάντης έφερε το ματς στα ίσα με γκολ του Δουβάρα με πλασέ μέσα από μικρή περιοχή. Ο Λεωνίδας Μεγάλος ήταν σε μεγάλη ημέρα και στο 65΄ μετά από πάσα του Δήμου πέτυχε το 1-2 δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένα λεπτό πριν τη λήξη πάλι ο 25χρονος επιθετικός σημείωσε και 3ο  τέρμα σφραγίζοντας τη νίκη της Νέας Αρτάκης.

Έπειτα από αυτό το τρίποντο η ομάδα της Αρτάκης σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας έχοντας αγώνα λιγότερο από τους δύο πρωτοπόρους. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ήττα του Διαγόρα Στεφανιοβικείου στο Ύπατο δίνει στον ΑΟΝΑ το δικαίωμα να έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες της Εύβοιας στην Γ’ Εθνική,  παίζουν μεταξύ στους στην Αρτάκη. Το τοπικό ντέρμπι αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες απέχουν μόλις δύο βαθμούς στην βαθμολογία. Στόχος εξάλλου είναι η κορυφή και η άνοδος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024