ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Στο ερχόμενο δίμηνο θα ξεκινήσουν οι συνδέσεις καταναλωτών με το φυσικό αέριο. Να υπενθυμίσουμε ότι το 2007 πολλοί δρόμοι της πόλης «οργώθηκαν» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυο διανομής. Δικτυώθηκαν 14 χιλιόμετρα και … το έργο σταμάτησε. Τώρα, η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) επιθυμεί να ενεργοποιήσει το δίκτυο. Έτσι, σπίτια και καταστήματα, δημόσια κτίρια, […]

12 Απριλίου 2021

του/της Newsroom

Στο ερχόμενο δίμηνο θα ξεκινήσουν οι συνδέσεις καταναλωτών με το φυσικό αέριο.
Να υπενθυμίσουμε ότι το 2007 πολλοί δρόμοι της πόλης «οργώθηκαν» προκειμένου να δημιουργηθεί ένα δίκτυο διανομής. Δικτυώθηκαν 14 χιλιόμετρα και … το έργο σταμάτησε.
Τώρα, η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) επιθυμεί να ενεργοποιήσει το δίκτυο. Έτσι, σπίτια και καταστήματα, δημόσια κτίρια, σχολεία και ό,τι άλλο απαιτεί ενέργεια και βρίσκεται επί των οδών ( και μόνο αυτών) που αναφέρονται στον πίνακα και τον σχετικό χάρτη μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr) και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έχοντας το πλεονέκτημα ότι θα έχουν μηδενικά τέλη σύνδεσης.
Με την εγκατάσταση των σχετικών συνεργείων σύνδεσης προβλέπεται να γίνει σταδιακή επέκταση του δικτύου και σε άλλους δρόμους της πόλης των Θηβών. Προς το παρόν δεν προβλέπεται – δυστυχώς- σύνδεση των χωριών του δήμου μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ