Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών μαζί με εθελοντές του Εράνου Αγάπης, στο γραφείο του Βουλευτή Θέμη Χειμάρα

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών μαζί με ομάδα εθελοντών από τον Έρανο Αγάπης στο γραφείο του Βουλευτή Φθιώτιδας για την ΝΔ Θέμη Χειμάρα. Σε δήλωσή του ο Βουλευτής αναφέρει:   «Με χαρά, υποδεχτήκαμε σήμερα στο γραφείο μας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη κ.κ. Συμεών μαζί με εθελοντές και εθελόντριες του Εράνου Αγάπης που […]

31 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών μαζί με ομάδα εθελοντών από τον Έρανο Αγάπης στο γραφείο του Βουλευτή Φθιώτιδας για την ΝΔ Θέμη Χειμάρα.

Σε δήλωσή του ο Βουλευτής αναφέρει:

 

«Με χαρά, υποδεχτήκαμε σήμερα στο γραφείο μας τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη κ.κ. Συμεών μαζί με εθελοντές και εθελόντριες του Εράνου Αγάπης που διενεργεί η Ι.Μ. Φθιώτιδος.

Όπως τόνισε και ο ίδιος, ο Έρανος Αγάπης δεν είναι απλά μια δράση.

Είναι μια αγνή προσφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο, μια κίνηση αληθινής αγάπης και αλληλεγγύης προς όλους όσους έχουν ανάγκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε μία ακόμη πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολής μας στην οποία, φυσικά, στεκόμαστε όλοι αρωγοί».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024