Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο «FoodExpo Digital»

θα πραγματοποιηθεί από 14 Ιουνίου έως και 18 Ιουνίου  2021, στην Αθήνα

12 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Ψηφιακή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών « FoodExpo Digital», που θα πραγματοποιηθεί από 14 Ιουνίου έως και 18 Ιουνίου  2021, στην Αθήνα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας να προβάλλει τις τοπικές επιχειρήσεις και να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα της, στην εποχή επανεκκίνησης της οικονομίας και της ομαλοποίησης της αγοράς των τροφίμων και των ποτών, θα συμμετέχει στη δράση «FoodExpo Digital». Με αυτό τον τρόπο, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας και που θα λάβουν μέρος στην έκθεση να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους και να πραγματοποιήσουν επικερδείς συνεργασίες με χιλιάδες σημαντικούς Διεθνείς και Έλληνες αγοραστές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Επισημαίνεται ότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε δράσεις της Περιφέρειας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποσκοπώντας στην στήριξη της προσπάθειας για την ανάδειξη, την προώθηση και την διείσδυση των εξαιρετικής ποιότητας στερεοελλαδίτικων προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών της, θα καλύψει το κόστος συμμετοχής ώστε ο κάθε εκθέτης να επιβαρυνθεί εφάπαξ μόνο με το ποσό των 100 (πλέον Φ.Π.Α.).

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 100€ (πλέον Φ.Π.Α.).

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/f6WdGkKbbzC36qgXA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024