Με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ συναντήθηκε ο Θέμης Χειμάρας

Για την ενίσχυση της Δ.Α. Φθιώτιδας

20 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο, Μιχαήλ Καραμαλάκη, συναντήθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης, Χειμάρας, με βασικό θέμα την ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας του νομού με την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας: «Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη συζητήσαμε για την ενίσχυση της ΔΑ Φθιώτιδας, ζητώντας του να καλυφθούν τα κενά σε προσωπικό, στα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής.

Ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές της Λοκρίδας και της Ανατολικής Φθιώτιδας, οι γεωμορφολογικές συνθήκες και η μεγάλη απόσταση από την έδρα της Διεύθυνσης, δημιουργούν μεγαλύτερες απαιτήσεις στελέχωσης, ιδιαίτερα τώρα που ξεκινά η θερινή τουριστική περίοδος.

Του μετέφερα, επίσης, τις ανάγκες για την ενίσχυση των ομάδων ΟΠΚΕ με ειδικά οχήματα τύπου Jeep, καθώς για την αύξηση της παγίας στη ΔΑ Φθιώτιδας, ώστε να καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες για μηχανολογικό εξοπλισμό, γραφική ύλη κ.α.

Τον ευχαρίστησα θερμά για το σπουδαίο και αποτελεσματικό έργο που επιτελεί στην Ελληνική Αστυνομία, έργο απαραίτητο για τους ανθρώπους που προστατεύουν τις ζωές και τις περιουσίες μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024