Στον ανακριτή ο δάσκαλος που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση

Ο δάσκαλος που συνελήφθη χθες και κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του σε δημοτικό σχολείο του δήμου Σαρωνικού, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή. Ο 55χρονος φέρεται να έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο σε μαθήτριες από το σχολείο του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι πατέρας μιας μαθήτριας της Δ’ Δημοτικού. Ο δάσκαλος συνελήφθη […]

25 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Ο δάσκαλος που συνελήφθη χθες και κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του σε δημοτικό σχολείο του δήμου Σαρωνικού, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Ο 55χρονος φέρεται να έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο σε μαθήτριες από το σχολείο του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είναι πατέρας μιας μαθήτριας της Δ’ Δημοτικού.

Ο δάσκαλος συνελήφθη στο σπίτι του μετά τις καταγγελίες των μαθητριών του και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του – Τα απαράδεκτα μηνύματα
Οι μαθήτριες έδειξαν τα μηνύματα του 55χρονου σε συμμαθητές τους και έτσι αποκαλύφθηκε η δράση του, καθώς κάποια από τα παιδιά, μίλησαν στους γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υπάρχει και πατέρας που αντέδρασε εις βάρος του δασκάλου ενώ παράλληλα στη δημοσιότητα ήρθαν μηνύματα στην εφαρμογή Viber με μια μαθήτριά του:

”Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
Τι είναι αυτά που λέτε κύριε… (το όνομα του δασκάλου);
Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις…”

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Προχώρησαν, ακόμη, στην κατάσχεση των ηλεκτρονικών συσκευών του ώστε να διαπιστωθεί αν έχει παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024