Το Παράρτημα ΑΜΕΑ στον Δομοκό τίμησε την οικογένεια Σκλατινιώτη

"Aίθουσα Σταματίας Σκλατινιώτη".

24 Μαΐου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε αίθουσα ”Σταματίας Σκλατινιώτη” μετονομάστηκε η αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Φθιώτιδας στο Δήμο Δομοκού με απόφαση  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας και του προέδρου του Ιδρύματος Δημήτρη Δρακάκη.

Με την απόφαση αυτή το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας τίμησε την διαχρονική προσφορά και το μεγάλο κοινωνικό έργο του πρώην Δημάρχου Δομοκού και ιδιαίτερα της αείμνηστης συζύγου του Σταματίας Σκλατινιώτη που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής της στο να κάνει καλύτερη και πιο όμορφη τη ζωή των συνανθρώπων της στο Δήμο Δομοκού.

Τα αποκαλυπτήρια της αίθουσας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 Μαΐου σε εκδήλωση στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας, παρουσία του Δημάρχου Δομοκού Χαράλαμπου Λιόλιου, εκπροσώπου του Μητροπολίτη Φθιώτιδας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δημήτρης Δρακάκης στη διάρκεια της εκδήλωσης απένειμε στον πρώην Δήμαρχο Παναγιώτη Σκλατινιώτη αναμνηστική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του στο έργο του Παραρτήματος ΑΜΕΑ, αλλά και γιατί συνεχίζει την άοκνη κοινωνική προσφορά της αείμνηστης συζύγου του. Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας μιλώντας για την οικογένεια Σκλατινιώτη τόνισε ότι τόσο ο πρώην Δήμαρχος όσο και η σύζυγός του ήταν καθοριστικοί συντελεστές στη διασφάλιση ενός καλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Φθιώτιδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024