21 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στο Δήμο Λεβαδέων

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ ο Δήμος Λεβαδέων ανακοίνωση πως τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, υπάρχουν 21 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στην επικράτεια του Δήμου. Εκ των 21 κρουσμάτων, 1 νοσηλεύεται και 20 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας σημειώνει ότι ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει σταθερός, καθώς […]

14 Ιουνίου 2021

του/της Newsroom

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του ΕΟΔΥ ο Δήμος Λεβαδέων ανακοίνωση πως τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, υπάρχουν 21 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού στην επικράτεια του Δήμου. Εκ των 21 κρουσμάτων, 1 νοσηλεύεται και 20 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας σημειώνει ότι ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει σταθερός, καθώς και την προηγούμενη εβδομάδα ανέρχονταν σε 21.

Ο κ. Ταγκαλέγκας συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η μέχρι τώρα έκβαση της πορείας των κρουσμάτων είναι θετική, ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε, ούτε πρέπει να μας καθησυχάζει ο χαμηλός αριθμός αυτών.

Οφείλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε να τηρούμε ευλαβικά τους υγειονομικούς κανόνες προστασίας, να συνεχίσουμε να κρατάμε τις αποστάσεις ασφαλείας και να στοχεύσουμε στην ταχύτερη ανοσία μέσω των εμβολίων.

Ο Δήμος Λεβαδέων θα εξακολουθήσει να πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού, για να επιβλέπει την πορεία της πανδημίας σε τοπικό επίπεδο.

Συνιστώ δύναμη και υπομονή.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024