Μεγάλο “ευχαριστώ” του Αγροτικού Συνεταιρισμού συκοπαραγωγών “Ταξιάρχη” στον Σ. Πνευματικό

Καθώς και τους υπόλοιπους βουλευτές Εύβοιας

9 Ιουνίου 2021

του/της Newsroom

Με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού συκοπαραγωγών “Ταξιάρχη” Δημήτρης Στολίδης, ευχαριστεί τους βουλευτές του νησιού και ιδιαίτερα τον βουλευτή Εύβοιας της Ν.Δ, Σπύρο Πνευματικό, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να έχει θετική εξέλιξη το θέμα των αποζημιώσεων, μέσω αλλεπάλληλων συναντήσεων με τους  αρμόδιους Υπουργούς και Φορείς.

Επιπλέον, ο βουλευτής Εύβοιας, επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνεταιρισμού, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την έμπρακτη στήριξη και συμπαράσταση του, στους παραγωγούς σύκων, όντας δίπλα τους, ιδιαίτερα την περίοδο του κορωνοϊού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Συκοπαραγωγών “Ταξιάρχη”, Στολίδης Δημήτριος επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του, εκ μέρους των μελών αλλά και όλων των συκοπαραγωγών της περιοχής, σε όλους τους βουλευτές του Νομού μας. Με τη συντονισμένη δράση του Συνεταιρισμού Ταξιάρχη και των βουλευτών, πετύχαμε να δρομολογηθούν οι αποζημιώσεις των συκοπαραγωγών Ταξιάρχη λόγω των ζημιών που έχουν υποστεί από την πανδημία αλλά και από τις καταστροφές του περασμένου χειμώνα λόγω του καιρικού φαινομένου “Μήδεια”.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον βουλευτή Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πνευματικό Σπύρο, διότι συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να έχει θετική εξέλιξη η υπόθεση της αποζημίωσης.

Με τις συναντήσεις του στους αρμόδιους φορείς, Υπουργεία αλλά και με την επίσκεψη του στα γραφεία του Συνεταιρισμού μας, ώστε να ενημερώσει ο ίδιος τους παραγωγούς για την έκβαση της υπόθεσης, απέδειξε εμπράκτως την στήριξή του στους συκοπαραγωγούς στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εν μέσω κορωνοϊού.

Σήμερα ο κ. Πνευματικός μας ενημέρωσε ότι συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Σκυλακάκη ο οποίος δεσμεύτηκε να εγκρίνει το μέγιστο δυνατό ποσό αποζημίωσης μας ανά στρέμμα, που είναι εφικτό. Αυτό βασίζεται στην εισήγηση που πραγματοποίησε ο Συνεταιρισμός μας, αποστέλλοντας αναλυτικό φάκελο προ εικοσαημέρου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με δική μας μέριμνα και μετά από παρότρυνση του βουλευτή κ. Πνευματικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024