Indiana Jones 5: Ο Harrison Ford ντύνεται ξανά “Indy” 13 χρόνια μετά

Αποκαλύφθηκε η νέα φορεσιά του Ford από τα γυρίσματα της ταινίας!

10 Ιουνίου 2021

του/της Newsroom

Tα γυρίσματα του Indiana Jones 5 ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες στην Αγγλία και πλέον έχουμε την πρώτη φωτογραφία -έστω κι αν δεν είναι επίσημη. Ο Harrison Ford επιστρέφει 13 χρόνια μετά στον θρυλικό ρόλο του και πλέον έχουμε το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα με την εμβληματική ενδυμασία του.

Ναι, το τζάκετ, αλλά και το φεντόρα του “Indy” επιστρέφουν δυναμικά και στην 5η ταινία και ακριβώς παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Ford να τα φιγουράρει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan) ανέλαβε τη σκηνοθεσία από τα χέρια του Steven Spielberg, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από το project. Έτσι, πλάι στον Harrison Ford θα βρίσκεται και ο ταλαντούχος Mads Mikkelsen, καθώς και η Phoebe Waller-Bridge του Fleabag.

Εντυπωσιάστηκε από το σενάριο ο Mads Mikkelsen

Μάλιστα, πρόσφατα ο Mikkelsen δήλωσε ότι είναι πολύ εντυπωσιασμένος με το σενάριο του Indiana Jones 5 και είναι ακριβώς αυτό που φανταζόταν.

Εκτός από το σινεμά, ο Indiana Jones θα επιστρέψει και στα βιντεοπαιχνίδια καθώς η Bethesda αναπτύσσει ένα νέο τίτλο σε συνεργασία με την Lucasfilm Games. Το Indiana Jones 5 προς το παρόν είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου 2022.

ΠΗΓΗ: Unboxholics.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024