,

Κάλεσμα Κυρανάκη για την προστασία του Υμηττού «Γίνε Εθελοντής Πυροσβέστης» 

kyranakis.gr/gine-ethelontis-pyrosvestis

3 Ιουνίου 2021

του/της Newsroom

Με την αντιπυρική περίοδο να έχει ξεκινήσει και τους κινδύνους να είναι αυξημένοι, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης καλεί τους πολίτες της νότιας Αθήνας που θέλουν να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής στα δάση του Υμηττού, να δηλώσουν Εθελοντές Δασοπυροσβέστες.

Στηρίζοντας το έργο του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, o Κωνσταντίνος Κυρανάκης εξηγεί μέσω της ιστοσελίδας του τους λόγους αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορείς κάποιος να βοηθήσει. “Δεν είναι αναγκαίο ο εθελοντής να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μιας πυρκαγιάς, η πρόληψη πολλές φορές έχει μεγαλύτερη σημασία” τονίζει ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα.

Οι πολίτες που ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε μια από τις εθελοντικές ομάδες της Γλυφάδας, του Βύρωνα, της Ηλιούπολης, της Καισαριανής και του Ελληνικού-Αργυρούπολης μέσω της ιστοσελίδας kyranakis.gr/gine-ethelontis-pyrosvestis

“Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στα Νότια Προάστια που θέλουν να προσφέρουν σε αυτή τη μάχη για τη διάσωση και την ανάπτυξη των δασών μας και δεν γνωρίζουν πως να κάνουν την αρχή” δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δίνοντας μάλιστα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο για το έργο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024