ΣΒΘΣΕ: Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση

στις 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 14.00

15 Ιουνίου 2021

του/της Newsroom

Με επίσημο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, πραγματοποιεί φέτος ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος διαδικτυακά την Ετήσια Τακτική Γενική του Συνέλευση, στις 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 14.00.

Στην αιχμή του δόρατος του μεταρρυθμιστικού έργου της Κυβέρνησης βρίσκεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Η ανάπτυξη της ψηφιακής οικονομίας φέρνει τις επιχειρήσεις στο επίκεντρο του μεταρρυθμιστικού σχεδιασμού, καλώντας τες να ανταποκριθούν τάχιστα και να επιδείξουν ισχυρά αντανακλαστικά, καθώς, ήδη, η ψηφιακή γνώση και η πληροφορία καθιερώνονται ως ‘βασικοί συντελεστές παραγωγής’.

Κομβικής σημασίας είναι να διασφαλιστεί ότι η βιομηχανία και η μεταποίηση θα έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει και να επωφεληθεί πλήρως από τις ψηφιακές καινοτομίες, καθώς η έκβαση αυτής της διαδικασίας, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητά τους.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης είναι πολιτικός επιστήμονας και πληροφορικός. Είναι απόφοιτος του MIT (M.Sc. στην τεχνολογική πολιτική), του Harvard Kennedy School (M.A. στη δημόσια πολιτική) και του τμήματος πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης εξήγγειλε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού το οποίο υλοποιεί ήδη με μεγάλη προσήλωση, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή πρόοδο, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που επέφερε η πανδημία του κορονοϊού και στις οποίες το Υπουργείο κλήθηκε μετ’ επιτάσεως να ανταποκριθεί.

Η παρουσία του Υπουργού αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύνδεσμο και η επιχειρηματική κοινότητα της περιφέρειας αναμένει να τον ακούσει με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου περιλαμβάνει:

14.00-14.05  Σύνδεση-καλωσόρισμα 

14.05-14.15: Χαιρετισμός  Προέδρου Γενικής Συνέλευσης

14.15-14.20: Χαιρετισμός Προέδρου Εκτελεστικής Επιτροπής ΣΕΒ,

        κ. Ευθυμίου Βιδάλη,

14.20-14.40: Ομιλία Προέδρου ΣΒΘΣΕ, κας Ελένης Κολιοπούλου

14.40-15.00: Ομιλία Υπουργού Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης,

        κ. Κυριάκου Πιερρακάκη

15.00: Πέρας εργασιών – Αποφώνηση

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των κάτωθι χορηγών:

GOLD SPONSOR:

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ-ΜΕΤΚΑ / ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΟΛΟΥ

SILVER SPONSORS:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και SOVEL AE.

BRONZE SPONSORS:

ΒΙΟΣΕΡ ΑΕ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΕ και ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ

SPONSORS:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΕ-EZA, ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΕ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, NISOS ADVISORS, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ, POINT OE, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

SUPPORTERS:

ELIKON LOGISTICS IKE, ICAP GROUP AE, ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ ΑΒΕΕ, ΡΟΥΣΣΑΣ ΑΕ, ΤΥΡΑΣ και ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΑΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΒΘΣΕ 23-6-2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024