Σταύρος Δογιάκης: Αυτοκτονία δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Ο επιχειρηματίας Σταύρος Δογιάκης ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» φέρεται να έχασε τη ζωή του από δύο τραύματα από σφαίρες, η μία από τις οποίες τον βρήκε στο στήθος και η δεύτερη στο κεφάλι

23 Ιουνίου 2021

του/της Newsroom

Αυτοχειρία δείχνουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναφορικά με το θάνατο του Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», χωρίς να προκύπτει από αυτήν κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο επιχειρηματίαςΣταύρος Δογιάκης φέρεται να έχασε τη ζωή του από δύο τραύματα από σφαίρες,η μία από τις οποίες τον βρήκε στο στήθος και η δεύτερη στο κεφάλι. Αρχικά φαίνεται ότι πυροβολήθηκε στο στήθος, κοντά στην καρδιά, ωστόσο, το τραύμα ήταν διαμπερές και δεν του επέφερε ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία. Το τραύμα που του επέφερε το θάνατο, ήταν αυτό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη ειδοποίησε την αστυνομία ο αδελφός του, προσκομίζοντας κι ένα σημείωμα του αυτόχειρα με υπόνοιες για αυτοκτονία. Το σημείωμα τον όριζε κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί νεκρός σε δασώδη περιοχή κοντά στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως έγραψε το ethnos.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι. Δίπλα από τη σορό του οι Αρχές εντόπισαν και ένα πιστόλι, με τις αρχές να εκτιμούν εξαρχής πως πρόκειται για αυτοχειρία.

Ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, σε σημείωμα που βρέθηκε πίσω του έγραφε πως καθιστά τον αδελφό του ως νόμιμο κληρονόμο του. Ο αδελφός του θύματος είναι εκείνος που έκανε καταγγελία στις Αρχές και κινητοποίησε άμεσα την Αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης στις 21 του μήνα. Για τον εντοπισμό του ζητήθηκε και ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Αlertαπό το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ αυτή την ώρα ο χώρος όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το τελευταίο σημάδι ζωής του επιχειρηματία εντοπίζεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όπου έστειλε μήνυμα σε υπάλληλο της ταβέρνας που φροντίζει την μητέρα του για να ρωτήσει εάν έλαβε τη φαρμακευτική της αγωγή. Έκτοτε το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

Πηγή ethnos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024