Θρίλερ στον Άλιμο με πυροβολισμούς σε πολυκατοικία

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στον Άλιμο. Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής οι πυροβολισμοί κατέληξαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Κουμουνδούρου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για θύματα αλλά ούτε και για τον λόγο για τον οποίο «έπεσαν» οι πυροβολισμοί. Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν […]

1 Ιουνίου 2021

του/της Newsroom

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στον Άλιμο.

Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής οι πυροβολισμοί κατέληξαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Κουμουνδούρου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν πληροφορίες για θύματα αλλά ούτε και για τον λόγο για τον οποίο «έπεσαν» οι πυροβολισμοί.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν πως ο δράστης πυροβόλησε με εννιάρι πιστόλι από το πεζοδρόμιο προς τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στον οποίο βρίσκεται διαμέρισμα που ανήκει σε έναν ηλικιωμένο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να προσδιορίσουν τα κίνητρα του δράστη. Με βάση μαρτυρίες κατοίκων, σε αυτή την πολυκατοικία διαμένει αστυνομικός του οποίου όμως το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του κτηρίου και όχι στον τρίτο όπου κατέληξαν οι βολίδες του όπλου. Αυτή η λεπτομέρεια προκαλεί σύγχυση στους αστυνομικούς, οι οποίοι διερευνούν το σενάριο οι πυροβολισμοί να έπεσαν ως προειδοποίηση ή για λόγους εκφοβισμού.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024