Δήμος Ορχομενού: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο των δικτύων αποχέτευσης σε Άγιο Δημήτριο και Διόνυσο

"Πρόθεσή μας είναι η συνεχής παρακολούθηση του έργου  ώστε να παραδοθεί έγκαιρα  και χωρίς προβλήματα στους δημότες".

14 Ιουλίου 2021

του/της Newsroom

Υπογράφτηκε  από  την Δήμαρχο Ορχομενού Βούλα  Καράλη και τον  εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ, η σύμβαση του  έργου με τίτλο “Δίκτυα Αποχέτευσης και Ακαθάρτων Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου και Διονύσου”.

Ένα έργο το οποίο αναμένεται να καλύψει τις αποχετευτικές ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου και Διονύσου και να συμβάλει προσθετικά στο  προς ολοκλήρωση  σύστημα  αποχέτευσης  του Ορχομενού αλλά  και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 5.060.000 εκ ευρώ και οι εξασφαλισμένοι πόροι προέρχονται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020”.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης η Δήμαρχος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με το βλέμμα στραμμένο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και την προστασία του περιβάλλοντος σήμερα υπογράψαμε την κατασκευή ενός πολύ σπουδαίου έργου υποδομής για τις τοπικές κοινότητες  Αγίου Δημητρίου και Διονύσου.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσοι συνέδραμαν στο σχεδιασμό και την ένταξη του έργου του οποίου η σωστή  δρομολόγηση  και ολοκλήρωση αποτελεί βασική δέσμευση της παράταξής μας.

Πρόθεσή μας είναι η συνεχής παρακολούθηση του έργου  ώστε να παραδοθεί έγκαιρα  και χωρίς προβλήματα στους δημότες.

Με απόλυτη διαφάνεια σε κάθε μας πράξη και παρά τις δυσκολίες και τις συνέπειες της πανδημικής κρίσης συνεχίζουμε ψύχραιμα και με την ίδια δύναμη, απερίσπαστοι , την προσπάθειά μας να αλλάξουμε το δήμο Ορχομενού.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024