Δυναμική η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς στην FOODEXPO DIGITAL 2021

Συμμετείχε με 32 επιχειρήσεις

12 Ιουλίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μαζί με το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) συμμετείχε δυναμικά στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2021 που πραγματοποιήθηκε ψηφιακά από 14 Ιουνίου 2021 έως 18 Ιουνίου 2021.

Συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία και την παράδοση που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε με 32 επιχειρήσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες της να πραγματοποιήσουν 120 επωφελείς εμπορικές συναντήσεις.

Με τα στελέχη του ΚΥΕ δίπλα τους, οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία μέσα σε ένα άνετο και φιλικό για τον επισκέπτη ψηφιακό περιβάλλον, να επικοινωνήσουν και να προβάλουν με άμεσο τρόπο την ποιότητα και αξία των προϊόντων τους πείθοντας τους δυνητικούς αγοραστές ότι η υψηλή θέση που έχουν κατακτήσει στην παγκόσμια αγορά τροφίμων και ποτών μόνο τυχαία δεν είναι.

Μέσα σε αυτή την ενθαρρυντική για την επιχειρηματικότητα ατμόσφαιρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης που ηγήθηκε της όλης προσπάθειας επεσήμανε ότι «με λίγα λόγια, με πολλές πράξεις, αλλά κυρίως με αποτελεσματικότητα, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις στους επιχειρηματίες μας να καθίσουν στο ίδιο ψηφιακό τραπέζι με ξένους αγοραστές και με μεγάλους παίκτες της αγοράς και να συνομιλήσουν. Να επικοινωνήσουν και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες. Να ανταλλάξουν εμπειρίες και βέλτιστες πρακτικές. Να δημιουργήσουν το δικό τους επιχειρηματικό αφήγημα και να χαράξουν το δικό τους δρόμο με το βλέμμα προς το ελπιδοφόρο μέλλον. Αυτό της συνεργασίας με αμοιβαία οφέλη. Για αυτό είμαστε εδώ. Δηλώνουμε ηχηρό παρών σε τέτοια μεγάλα γεγονότα, για να στηρίξουμε περισσότερο από πότε ανθρώπους που τολμούν και επιχειρούν με επιτυχία κόντρα στις όποιες δυσκολίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024