«Εάν μας ακούει η Αστυνομία ας κάνει κάτι» – Η στιγμή της επίθεσης στον ΔΙΑ

Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα το δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, «Τομές στα Γεγονότα», εισέβαλαν άνανδροι στο συγκρότημα σπάζοντας και καίγοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

19 Ιουλίου 2021

του/της Newsroom

Ενώ βρισκόταν στον αέρα ο παρουσιαστής του δελτίου και δημοσιογράφος, Νέστορας Βασιλείου, ενημερώθηκε από το κοντρόλ για την κατάσταση που επικρατούσε, από τους έντρομους συναδέλφους.

Ο παρουσιαστής περιέγραψε την κατάσταση και απηύθυνε έκκληση στην Αστυνομία από τον αέρα του δελτίου, για να φτάσει στο συγκρότημα.

«Εάν μας ακούει η Αστυνομία ας κάνει κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σπάνε τα αυτοκίνητά μας, ακούω να ουρλιάζουν οι συνάδελφοι στο ακουστικό, δεν ξέρω τι άλλο να πω», είπε συγκλονισμένος.

«Φλέγεται η πύλη του συγκροτήματος. Άνθρωποι βρίσκονται μέσα και σπάνε τα αυτοκίνητά μας. Πετάνε πέτρες, σπάνε παράθυρα, επικρατεί μια κατάσταση…», περιέγραψε.

Όσα άφησε πίσω του ο όχλος

Καμένα και διαλυμένα αυτοκίνητα, κατεστραμμένες πόρτες και παράθυρα αλλά και σωρούς από γυαλιά.

Αυτά αντικρίζει κάποιος την επόμενη μέρα της άνανδρης επίθεσης τραμπούκων εναντίον του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της ίδιας της ελευθεροτυπίας.

Ο όχλος μπούκαρε το βράδυ της Κυριακής στο συγκρότημα σπάζοντας και διαλύοντας περιουσία συναδέλφων αλλά και του ίδιου του Συγκροτήματος.

Οι φωτογραφίες θυμίζουν σκηνικό πολέμου, ενώ από νωρίς το πρωί η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και διεξάγει έρευνες για τα όσα επαίσχυντα έχουν σημειωθεί το βράδυ τις Κυριακής.

Πηγή: sigmalive.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ