Φωκίδα: 14χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για ασέλγεια

Ο 42χρονος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης

15 Ιουλίου 2021

του/της Newsroom

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φωκίδας από την είδηση ότι ένας 42χρονος πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, ηλικίας 10 με 16 ετών τα κακοποιούσε, ενώ η μία του κόρη ηλικίας 14 ετών, τον κατήγγειλε την περασμένη Δευτέρα 12 Ιουλίου για ασελγείς πράξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ξημερώματα της Δευτέρας ο 42χρονος γύρισε στο σπίτι, πιθανότητα υπό την επήρεια μέθης, βιαιοπράγησε, απείλησε και έβρισε τα παιδιά.

Τα τρία ανήλικα, έντρομα βγήκαν από το σπίτι προκειμένου να βρουν καταφύγιο σε μια γειτόνισσα. Το πρωί η 14χρονη κόρη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου και κατήγγειλε στους αστυνομικούς το τι συνέβη.

Παράλληλα, κατέθεσε πως μερικούς μήνες πριν είχε ξεκινήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν στην σύλληψη του 42χρονου, ενώ το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Ο πατέρας θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, τη στιγμή που προχωρά η ιατροδικαστική έρευνα για την κακουργηματική πράξη της ασέλγειας ανηλίκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024