ΠΑΣ Λαμία – Εθνικός Άχνας 2-2 στο πρώτο φιλικό (φωτογραφίες)

Η αναμέτρηση αποτέλεσε ευκαιρία για τον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα

26 Ιουλίου 2021

του/της Newsroom

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε η ομάδα της Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής (25/7) με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθ. Διάκος», με την αναμέτρηση να μην αναδεικνύει νικητή.

Τελικό σκορ της αναμέτρησης 2-2, η οποία αποτέλεσε ευκαιρία για τον προπονητή, Μιχάλη Γρηγορίου, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Λαμία έκανε ιδανικό ξεκίνημα καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Τζανετόπουλου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Tyronne. Οι Κύπριοι απάντησαν γρήγορα στο 13΄, όταν ο Μάριος Ηλία με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν ξανά στο 35΄ με 2-1 με τον Ελευθεριάδη ύστερα από κάθετη πάσα του Γκέντσογλου. Οι φιλοξενούμενοι και πάλι βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν άμεσα και ισοφάρισαν για δεύτερη φορά στο 43΄ με τον Zakpa για το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η αρχική 11άδα: Saranov, Σκόνδρας, Martinez, Adejo, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου, Guga, Tyronne, Μανούσος, Ελευθεριάδης, Romanic.

Η 11άδα του β΄ημιχρόνου: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Βύντρας, Μαζουλουξής, Σαραμαντάς, Τρούμπουλος, Nunez, Καραμάνος, Μανουσάκης, Τσούκαλος, Guga.

Ακόμη έπαιξαν και οι Νικολόπουλος, Μαργαρίτης.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά τον αγώνα

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της φθιωτικής ομάδας μετά το πρώτο φιλικό της Λαμίας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024