Συνάντηση του Μητροπολίτη Φθιώτιδας με τον Αρχηγό ΓΕΣ

H συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα

9 Ιουλίου 2021

του/της Newsroom

Εθιμοτυπική και ουσιαστική συνάντηση είχε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ διερχόμενος εν συντομία την πόλη μας για υπηρεσιακούς λόγους επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου και στο πλαίσιο αυτής της επισκέψεως είχε και μια γόνιμη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Συμεών.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων με την τοπική μας Εκκλησία, ενώ παρόντες ήταν ο Διοικητής του Σώματος Υλικού Πολέμου, Υποστράτηγος Μιχαήλ Γαλανός και ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Λαμίας και Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Μιχαήλ Κρητσωτάκης.

Ο κ. Συμεών μάλιστα είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Αρχηγό για τις ποιμαντικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δομές και δράσεις της Μητροπόλεως και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί σε άλλη ευκαιρία το Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024