Ατρόμητος-Λαμία 1-1: Φιλική μοιρασιά στο Περιστέρι 

Ατρόμητος και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλικό ματς στο Περιστέρι με τους Μανούσο και Κουλούρη να διαμορφώνουν το τελικό σκορ

22 Αυγούστου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τη Λαμία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος -αν όλα πάνε καλά- την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο η Λαμία μπήκε καλύτερα προηγήθηκε με πέναλτι του Μανούσου στο 49′, αλλά ο Ατρόμητος απάντησε με τον Κουλούρη στο 57′ που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Έτσι ξεκίνησαν Λόπεθ και Γρηγορίου

Με 4-2-3-1 ξεκίνησαν τόσο ο Ανχελ Λόπεθ στον Ατρόμητο, όσο και ο Μιχάλης Γρηγορίου στη Λαμία. Για τους Περιστεριώτες ο Πίριτς ήταν στο τέρμα, Καστεγιάνο και Βασιλαντωνόπουλος τα δύο μπακ και Χατζηϊσαΐα με Στρούγγη στο κέντρο της άμυνας. Σάλομον και Νάτσος στο κέντρο με τον Μουνίθ μπροστά τους, τους Κλωναρίδη και Καρτάλη στα άκρα και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης. Για τη Λαμία ο Σαράνοφ ξεκίνησε στα δοκάρια, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Μαζουλουξής και Σκόνδρας από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, οι Τζανδάρης και Γκέντσογλου στο κέντρο, μπροστά τους ο Νούνιες, στα άκρα οι Ρόμανιτς και Ελευθεριάδης και στην κορυφή ο Καραμάνος.

Καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μάλιστα στο πρώτο εικοσάλεπτο θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα με τον Βασιλαντωνόπουλο να πιάνει ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή τραντάζοντας το δοκάρι του Σαράνοφ. Λίγο αργότερα το μακρινό σουτ του Μουνίθ εξουδετέρωσε ο Σαράνοφ, ενώ στην εκτέλεση του κόρνερ ο Μαζουλουξής έδιωξε σωτήρια την προσπάθεια του Κουλούρη. Ο Ατρόμητος συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι με τον Σαράνοφ να επεμβαίνει ξανά σε εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους πάντως η Λαμία θα μπορούσε να είχε βρει το γκολ όταν ο Ρόμανιτς τροφοδότησε τον Νούνιες, με τον τελευταίο ωστόσο να μην μπορεί να νικήσεο τον Πίριτς.

Ανέβηκε η Λαμία, Μανούσος και Κουλούρης διαμόρφωσαν το τελικό 1-1

Η Λαμία μπήκε ανεβασμένη στο δεύτερο μέρος. Στο 47′ ο Πίριτς απέκρουσε το σουτ του Ρόμανιτς ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μανουσάκης είδε την προσπάθειά του να καταλήγει στο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νούνιες από τον Χατζηϊσαΐα. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 0-1.

Οι παίκτες του Γρηγορίου έδειχναν να ελέγχουν το ματς, ωστόσο στην πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 57′ ο Μουνίθ βρήκε ωραία τον Κουλούρη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-1.

Η Λαμία πήγε να απαντήσει άμεσα, αλλά ο Μαρτίνεθ από κοντά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ενώ για τον Ατρόμητο στο 79′ ο Μπεντινέλι απείλησε, αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο Τιρόνε και Μανουσάκης είχαν ακόμα δύο ευκαιρίες για τη Λαμία, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πίριτς με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (71’ Νταβιώτης), Χατζησαϊας (67’ Μαυρομμάτης), Στρούγγης (86’ Οικονομίδης), Καστεγιάνο (81’ Αθανασίου), Σάλομον, Νάτσος (71’ Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (62’ Μπεντινέλι), Μουνίθ, Κλωναρίδης (62’ Πισάνο), Κουλούρης (81’ Κωτσόπουλος)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας (66’ Βύντρα), Καραμάνος (46’ Μανούσος) Νούνιεζ (66’ Τιρόνε), Τζανδάρης (86’ Τρούμπολος), Μαρτίνες (70’ Σαραμαντάς), Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης (46’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς (80’ Βλαχομήτρος), Αντέτζο, Μαζουλουξής (66’ Τζανετόπουλος).

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024