Επίσκεψη μελών του Επιμελητηρίου Εύβοιας στον Γιάννη Κοτζιά

Του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Γιάννη Μαραγκού και της Υπεύθυνης Τουρισμού, Παρασκευής Μπουραντά.

30 Αυγούστου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, κ. Γιάννη Κοτζιά πραγματοποίησαν την Τετάρτη 25 Αυγούστου, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Γιάννης Μαραγκός και η Υπεύθυνη Τουρισμού, Παρασκευή Μπουραντά, προκειμένου – εκπροσωπώντας το Φορέα – να τον φέρουν άμεσα και σε προσωπική επαφή με εκπρόσωπο του Διεθνή Ανθρώπινου Οργανισμού Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με έδρα τη Βαλτιμόρη της Αμερικής.

Σκοπός της συνάντησης να δρομολογηθεί πρωτοβουλία παροχής βοήθειας σε πληγέντες επιχειρηματίες του Δήμου και κυρίως μελισσοκόμους.

Το ίδιο κλιμάκιο την επόμενη ημέρα πραγματοποίησε επίσκεψη και συνάντηση στο Δημαρχείο της Λίμνης με τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κ. Γιώργο Τσαπουρνιώτη, για τον ίδιο σκοπό. Την παροχή βοήθειας σε πληγείσες επιχειρήσεις του Δήμου (ανάμεσα σε αυτές και πολλές κτηνοτροφικές μονάδες) τις οποίες το κλιμάκιο κατέγραψε σε περιοδεία του στην Αγία Άννα, στο Αχλάδι και στην Κοτσικιά, συνοδευόμενο από τον Αντιδήμαρχο κ. Άγγελο Κωνσταντινάκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024