Πένθος για τον γνωστό επιχειρηματία Βαγγέλη Τεμπέλη

Από την επιχείρηση εστίασης του εκλιπόντος έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού...

2 Αυγούστου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στο πένθος και τη θλίψη βυθίστηκε η Λαμία και η ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας καθώς «έφυγε» από τη ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου, σε ηλικία 60 ετών, ο Βαγγέλης Τεμπέλης, από την ταβέρνα του οποίου πέρασαν όλα τα μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού. Καλλιτέχνες όπως η Φιλιώ Πυργάκη που έφυγε επίσης πρόσφατα από τη ζωή, η Χαρά Βέρρα, η Γωγώ Τσαμπά και πολλοί άλλοι.

Ραγίζει καρδιές το αντίο της Γωγώ Τσαμπά.

«Με βοηθούσε πάντα στα δύσκολα και χαιρόταν με την επιτυχία όπως ένας πραγματικός φίλος, αδερφός, πατέρας. Φίλε μου καλέ Βαγγέλη Τεμπέλη καλό παράδεισο….», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook η Γωγώ Τσαμπά, εκφράζοντας τη μεγάλη θλίψη της για τον χαμό του ενός ανθρώπου που στάθηκε δίπλα της «από την αρχή σαν οικογένεια».

Ο επιχειρηματίας από τον Γοργοπόταμο ήταν ένα από τα τρία παιδιά του Σπύρου Τεμπέλη, ο οποίος ίδρυσε την ομώνυμη επιχείρηση εστίασης στην περιοχή που παραμένει γνωστή στο Πανελλήνιο από το 1938 μέχρι σήμερα.

Ο Βαγγέλης Τεμπέλης ήταν ιδιαίτερα δραστήριος κι όσοι τον γνώρισαν είχαν πάντα έναν καλό λόγο να πουν για εκείνον.

Παράλληλα, ο γνωστός επιχειρηματίας έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον τόπο του και ασχολείτο με τα κοινά, καθώς διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αλλά και Πρόεδρος της τοπικής ομάδας τη δεκαετία του ’90.

Ο Βαγγέλης Τεμπέλης, αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο Κωνσταντία, τον γιο Μανώλη και τη μητέρα του Ελένη.

Η κηδεία του τελέστηκε τη Δευτέρα (02/08) στις 10:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στον Γοργοπόταμο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024