Ποιμαντική επίσκεψη & βραδιά πολιτισμού στους Ξυλικούς

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών.

19 Αυγούστου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Την Κοινότητα Ξυλικών του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας επισκέφθηκε για πρώτη φορά εχθές το απόγευμα, Τρίτη 17 Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος τέλεσε τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ξυλικών.

 

Την Ποιμαντική επίσκεψη ακολούθησε βραδιά πολιτισμού στην πλατεία του χωριού, όπου η “Μουσική Σχολή Κέφος” ταξίδεψε με τραγούδια γνώριμα και αγαπημένα, γεμίζοντας τη βραδιά και τις ψυχές με χρώμα και όμορφες μελωδίες!

«Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την τιμή μίας ακόμη επισκέψεως στον Δήμο μας, τον πατέρα Διομήδη Παναγιωτόπουλο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο Ξυλικών κ. Παναγιώτη Παπασταθόπουλο για την πάντοτε πολύτιμη βοήθειά τους, τον κ. Παναγιώτη Κέφο με την ομάδα του για το υπέροχο μουσικό ταξίδι, τον κ. Γιώργο Κάμπα για την ηχητική κάλυψη και όλο τον κόσμο που απόλαυσε μαζί μας αυτή τη βραδιά πολιτισμού, σε μία περίοδο που όλοι έχουμε  ανάγκη να μοιραστούμε λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024