Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε καταβάλλονται – Όλες οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Πότε θα έχουν ολοκληρωθεί οι καταβολές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου.

20 Αυγούστου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Από την Τετάρτη 25 Αυγούστου μέχρι και τη Δευτέρα 30 του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι καταβολές των κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες:

Κύριες συντάξεις

-Στις 25 Αυγούστου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

-Στις 26 Αυγούστου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Στις 27 Αυγούστου 2021,ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

-Στις 30 Αυγούστου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Επικουρικές συντάξεις

Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, στη συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου 2021, αποφάσισε οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις να πληρωθούν τις ίδιες ημερομηνίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024