Ανάδειξη Ι.Ν. Αγ Παρασκευής Λιβαδειάς σε ιστορικό μνημείο παρουσία Πέτσα, Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Τη συνάντηση ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής

17 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα και της Πρόεδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κ. Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη στη Λιβαδειά, παρουσία του Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού, του Δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λεβαδέων κ. Αλέξανδρου Μητά.

Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου, όπου συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως το πρόγραμμα δράσεων, που έχει υποβάλλει η Περιφέρεια για το «2021» και το πρόγραμμα Τρίτσης με τις αντίστοιχες προτάσεις. Σύμφωνα με δήλωση του Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού «σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας!»

Τη συνάντηση ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, κ.κ. Γεώργιου, η ανάδειξη του οποίου αποτελεί φόρο τιμής στον ιστορικό αυτό χώρο, όπου ευλογήθηκαν τα όπλα των αγωνιστών της Επανάστασης στη Λιβαδειά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024