Επαναλειτουργία της πισίνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Tου πρώην ΤΕΙ Λαμίας.

7 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Υπεγράφη από τον Δήμο Λαμιέων με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προγραμματική σύμβαση για επαναλειτουργία και παραδίδεται προς χρήση, μετά από 7 χρόνια αχρησίας, η ανοικτή πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Λαμιέων, κ. Θύμιος Καραΐσκος: “Έτσι προσφέρουμε στη νεολαία, στους αθλητές και στους δημότες μας, μία πλήρη και λειτουργική εγκατάσταση για τα αθλήματα του υγρού στίβου και για όσο χρόνο απαιτηθεί.
Παράλληλα συνεχίζουμε το εμβληματικό έργο του νέου Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Χαλκιοπούλειο και την εκτεταμένη ανακαίνιση του υπάρχοντος ανοικτού κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ Λαμίας.
Τα αθλήματα του υγρού στίβου προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στους πολίτες και διακρίσεις στη χώρα μας και στην περιοχή μας και αξίζουν τα καλύτερα !
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρύτανη κ. Ζήση Μαμούρη, τον Αντιπρύτανη κ. Χαράλαμπο Μπιλλίνη, το προσωπικό και όλους όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό, που έρχεται να προστεθεί στις λοιπές πρωτοβουλίες που είναι σε εξέλιξη και διευρύνει τους ορίζοντες συνεργασίας του Δήμου μας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024