H Bιργινία Στεργίου στα Best City Awards 2022

Η συμμετοχή της Δημάρχου Στυλίδας στα βραβεία.

22 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η Δήμαρχος, κα Βιργινία Στεργίου, εκπροσωπώντας τον Δήμο Στυλίδας, συμμετέχει στο θεσμό των Best City Awards 2022, ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής.

Η Κριτική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαστεργίου, Πρόεδρο ΚΕΔΕ & Δήμαρχο Τρικκαίων, συναποτελείται από έμπειρα στελέχη ΟΤΑ όπως ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, οι Δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Χανίων, καθώς και αναγνωρισμένα μέλη με βάση το επαγγελματικό και επιστημονικό τους υπόβαθρο.

Ο Δήμος Στυλίδας με εξωστρέφεια και έχοντας βρει τη θέση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμμετέχει στον θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει, για ακόμα μία χρονιά, καινοτόμα έργα που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Επιχειρήσεις, με στόχο πόλεις «Ευφυείς, Αειφόρες και Οικονομικά Βιώσιμες»!

Όπως τονίζει ο Δήμος Στυλίδας σε ανακοίνωσή του: «Με σταθερά, μεθοδικά βήματα και με μεγάλη συνέπεια τα τελευταία δύο χρόνια, προσπαθώντας ως δήμος να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος πολλών ετών, πάντα στο πλαίσιο της λειτουργίας των OTA, προσανατολιζόμαστε στην ενίσχυση της καινοτομίας και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, για να γίνουν οι πόλεις πιο ανθρώπινες, βιώσιμες, παραγωγικές, να αναβαθμιστούν οι συνθήκες περιβάλλοντος και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο παραδείγματα αειφορίας.

Ο δήμος, οι υπάλληλοι του, οι ίδιοι οι πολίτες, καλούμαστε να αποδείξουμε ότι το “έξυπνο” είναι να τολμάς και να αλλάζεις, με πρώτιστο μέλημα την κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024