Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρτίνου αύριο

Από τις 07:00 έως τις 19:30

20 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρτίνου, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, την Τρίτη 21/9/2021, από τις 07:00 έως τις 19:30, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μαρτίνου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Μαρτίνου,  με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου έως τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Κάστρου) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024