Λαμία: χαρακιές με ξιράφι από ερωτική απογοήτευση…

Το άτομο, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυράφι τις φλέβες στα χέρια του

24 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Απίστευτο επεισόδιο με άνδρα που προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο κέντρο της Λαμίας, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, 24/09 και λίγο πριν τις 11:30’.

Το άτομο που έχει απασχολήσει στο κοντινό παρελθόν τις αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά και φέρεται να είναι χρήστης ουσιών, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυράφι τις φλέβες στα χέρια του και προξενώντας τραυματισμούς στο υπόλοιπο σώμα του, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Διήνυσε αιμόφυρτος την απόσταση από την κεντρική πλατεία Πάρκου μέχρι τα Δικαστήρια στην οδό Καποδιστρίου, όπου και σωριάστηκε μέσα στο δρόμο! Εικόνα που προκάλεσε πανικό σε περίοικους και διερχόμενους από το σημείο, βλέποντας έναν άντρα να τρέχει μέσα στα αίματα.

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, από το φαρμακείο που βρίσκεται στη γωνία, προσπάθησε να γράψει με το αίμα του το όνομα της αγαπημένης του, η οποία, όπως έλεγε, τον είχε διώξει!

Αστυνομικοί που περιπολούσανν στην πλατεία και στα Δικαστήρια ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο και διακόμισε τον αιμόφυρτο άνδρα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023