Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα ρεκόρ Γκίνες

Ο CR7 έχει πλέον την δική του σελίδα, ως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων

3 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε την πλακέτα από τον οργανισμό των ρεκόρ Γκίνες, με την οποία πιστοποιήθηκε, η ένταξη του σ΄ αυτό το ξεχωριστό βιβλίο, που περιέχει διάφορα ρεκόρ απ΄ όλον τον κόσμο.

Ο CR7 έχει πλέον την δική του σελίδα, ως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, καθώς στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία (2-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, σκόραρε δις κι έφθασε στα 111 γκολ με την εθνική Πορτογαλίας, αφήνοντας στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα, τον Ιρανό Αλί Νταεϊ με 109 τέρματα.

Στην ανάρτησή του στο Instagram, που έχει ξεπεράσει τα 6,5 εκατομμύρια θετικές αντιδράσεις, ο διάσημος Πορτογάλος συνόδευσε την σχετική φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Ευχαριστώ τα ρεκόρ Γκίνες. Είναι πάντα καλό να αναγνωρίζεσαι ως κάτοχος ενός παγκοσμίου ρεκόρ. Ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε να ανεβάσουμε τους αριθμούς, ακόμη περισσότερο!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024