Ο Π. Ποδάρας ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της ΔΕΕΠ ΝΔ Εύβοιας

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου υποψήφιος για την προεδρία της

21 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Την “αμετάκλητη” απόφασή του να μην είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ Εύβοιας της ΝΔ, ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Π. Ποδάρας στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου. Βέβαια ο “απερχόμενος” πρόεδρος έχει κι άλλες φορές ανακοινώσει την αποχώρησή του, κάτι που τελικά δεν τήρησε. Να σημειωθεί ακόμη ότι το βράδυ των τελευταίων βουλευτικών εκλογών δήλωνε ότι με τη δική του προσπάθεια η Εύβοια βάφτηκε “μπλε”. Τα μέλη όμως που παραδίδει δεν δείχνουν κάτι τέτοιο, καθώς όπως ανακοινώθηκε ξεπερνούν κάτι περισσότερο από 200, ενώ πολλές ΔΗΜΤΟ δεν έχουν εγγεγραμμένους, ούτε το σύνολο των συμβουλίων.

Κατά τη συνεδρίαση το μέλος της ΔΕΕΠ, Δημ. Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία, πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να αναδημιουργήσει την κομματική οργάνωση με στελέχη που θα δώσουν νέα πνοή σ’ αυτήν. Ο κ. Κωνσταντίνου ελπίζει να συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις και να υπάρξει σύμπνοια κάτι που στις τελευταίες εκλογές με την αντιπαλότητα που δημιουργήθηκε με τις υποψηφιότητες, Π. Ποδάρα και Απ. Βαρδακώστα, είχε διαρραγεί.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια μέχρι την συμπλήρωση του χρόνου δικαιώματος κατάθεσης υποψηφιοτήτων, αν θα υπάρξουν κι άλλες υποψηφιότητες, αυτό μένει να περιμένουμε ως τις 1 Οκτωβρίου, που λήγει η προθεσμία. Σε περίπτωση που δεν εκδηλωθεί καμία άλλη υποψηφιότητα, τότε θεωρείται σίγουρη η εκλογή του Δημ. Κωνσταντίνου, καθώς οι υπόλοιποι φερόμενοι υποψήφιοι δεν δείχνουν ικανοί να αντιπαρατεθούν μαζί του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024