Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Αλεξάνδρας: Νέα στοιχεία για την επίθεση στον 32χρονο

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη λεωφόρο Αλεξάνδρας που είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ένας 32χρονος νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (09.09.2021) εξετάζει η αστυνομία.

10 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες ο 32χρονος που φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι σεσημασμένος. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά και εξύβριση, ενώ έχει εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια. Να σημειωθεί είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα.

Ο άνδρας ήταν πεζός στη λεωφόρο Αλεξάνδρας όταν τον περικύκλωσαν έξι με επτά άτομα και τον πυροβόλησαν περισσότερο από μία φορές. Μια από τις σφαίρες τον βρήκε στην πλάτη προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και χειρουργήθηκε.

Από την αστυνομία εξετάζεται ως ένα πολύ σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα. Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όταν ο τραυματίας δώσει κατάθεση.

Αυτός που τον πυροβόλησε σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για ανάλογο περιστατικό. Παράλληλα οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024