Τα master classes της Χαρισμάθειας τώρα και στη Χαλκίδα

Η Χαρισμάθεια κλείνει 10 χρόνια master classes και έρχεται στη Χαλκίδα

13 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Τα master classes είναι το πρώτο πρόγραμμα για Χαρισματικά παιδιά στην Ελλάδα και αποτελούν πρόγραμμα εμπλουτισμού της ύλης για παιδιά Δημοτικού.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των Δεξιοτήτων του παιδιού όπως και η ενδυνάμωση της συναισθηματικής του ισορροπίας.

Στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, οι δεξιότητες που καλλιεργούνται έχουν να κάνουν με την αυτογνωσία, ενσυναίσθηση, επικοινωνία, αποδοχή και παρουσίαση εαυτού όπως και αποδοχή της διαφορετικότητας.

Στις μεγαλύτερες τάξεις επικεντρωνόμαστε περισσότερο στην ανάπτυξη φαντασίας, κριτικής ικανότητας, δημιουργικότητας, συνεργασίας, ηγετικών χαρακτηριστικών, επικοινωνίας, συγκέντρωσης και ανθεκτικότητας.

Το πρόγραμμα χωρίζεται, εξ ίσου, σε ετήσια project της επιλογής των παιδιών, τα οποία αναλαμβάνουν σε ομάδες, και

σε γνωστικό αντικείμενο που επιλέγουμε εμείς για τα παιδιά και δεν εμπλέκεται με την ύλη του σχολείου!

Τα παιδιά, για να πάρουν μέρος στα απαιτητικά master classes περνούν από μία διαδικασία αξιολόγησης που θα εξασφαλίσει ότι θα κερδίσουν από το πρόγραμμα αντί να ματαιωθούν.

Τα μαθήματα ξεκινάνε τον Οκτώβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο, γίνονται κάθε εβδομάδα και διαρκούν 3 ώρες.

Η 10η χρόνια μαθημάτων θα είναι επετειακή και μοναδική! Αν θέλετε και εσείς να γίνεται κομμάτι της παρέας της Χαρισμάθειας και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο πρόγραμμα, κάντε αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/KtwWtEAk3z5ps2k5A

Οι αιτήσεις για τα master classes θα κλείσουν στις 20 Σεπτεμβρίου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024