24ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ από το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στη Λαμία

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών:

30 Οκτωβρίου 2021

του/της Newsroom

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα συλλογικά δρώμενα λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας, αισθανόμαστε μεγάλη χαρά, που μπορούμε πάλι να σας καλωσορίσουμε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ μας.

Η στήριξή σας είναι πολύτιμη, καθώς οι ανάγκες για κοινωνική αλληλεγγύη αυξάνονται καθημερινά. Το Παράρτημα Φθιώτιδος του Π.Κ.Ρ. δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 20 χρόνια στον ευαίσθητο τομέα της φιλανθρωπίας παράλληλα με την πολιτιστική του δράση, στηρίζοντας οικονομικά φοιτητές από άπορες οικογένειες, αναξιοπαθούντες, άτομα με ειδικές ανάγκες και ευαγή ιδρύματα καθώς και συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η συνεισφορά του καθενός από εσάς μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα να συνεχίσουμε την πορεία μας και την προσφορά μας.

«Και εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε πως αυτό που κάνουμε είναι σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλειπε αυτή η σταγόνα» (Μητέρα Τερέζα, 1910-1997)

Εκτός από την παρουσία σας στις 4 Δεκεμβρίου στο μπαζάρ, μπορείτε να προσφέρετε και εσείς γλυκά, βότανα και φαγώσιμα συσκευασμένα, ποτά, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, εργόχειρα, αντίκες, διακοσμητικά είδη ελαφρώς μεταχειρισμένα για το γιουσουρούμ, στα γραφεία μας στη διεύθυνση:

Αμαλίας αρ. 12, Τρίτη και Πέμπτη και ώρες 11πμ- 1μμ και 6μμ – 8μμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024