Πραγματοποίηση εμβολιασμών από Κινητή Μονάδα στον Δήμο Λοκρών

Σε Κυρτώνη και Μαλεσίνα

25 Οκτωβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Λοκρών συμμετέχει στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας που έχει ως στόχο την εμβολιαστική κάλυψη κατοίκων που επιθυμούν να εμβολιαστούν χωρίς ταλαιπωρία, μετακινήσεις και χρόνο αναμονής.

Στο πλαίσιο αυτό η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η οποία θα πλαισιώθηκε από Ιατρό και Νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Αταλάντης προχώρησε στην πραγματοποίηση εμβολιασμών την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στην Κυρτώνη και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Μαλεσίνα όπου εμβολιάστηκαν 13 και 18 κάτοικοι αντίστοιχα είτε με πρώτη είτε με τρίτη δόση για Covid 19.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί όσους πολίτες προσήλθαν, καθώς επίσης και την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού και το Κ.Υ. Αταλάντης για την πολύτιμη συνδρομή τους. Σε συνεργασία με την Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας πρόκειται στο άμεσο μέλλον να επαναληφθεί η σχετική δράση προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί δεύτερης δόσης σε όσους συμμετείχαν, αλλά και πρώτης και τρίτης δόσης σε πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ο Δήμος Λοκρών συνεχίζει να συνδράμει στις δράσεις της πολιτείας για την προστασία της δημόσιας υγείας και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στους δημότες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024