Στο πλευρό των πυρόπληκτων το Επιμελητήριο Εύβοιας

Ξεκίνησε στις 12.8.2021 πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρηματικού ποσού από επιχειρηματίες, υπέρ της Βορείου Εύβοιας

5 Οκτωβρίου 2021

του/της Newsroom

Δίπλα στους κατοίκους και στους επιχειρηματίες των πληγέντων από τις πυρκαγιές Δήμων της Βορείου Εύβοιας στάθηκε και στέκεται το Επιμελητήριο Εύβοιας από την πρώτη στιγμή, αναπτύσσοντας συνεχώς στοχευμένες πάντοτε πρωτοβουλίες.

Ανάμεσα σε αυτές, μέσω του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών του Επιμελητηρίου ξεκίνησε στις 12.8.2021, πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρηματικού ποσού από επιχειρηματίες, υπέρ της Βορείου Εύβοιας.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΣΑΜΕΕ, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία PROFINE GmbH για την πραγματικά συγκινητική ανταπόκριση της, με τρόπο άμεσο και υποδειγματικό, μέσω της συνεισφοράς της με το πολύ σημαντικό ποσό των 10.000 ευρώ. Η PROFINE GmbH πιστοποίησε την ευαισθησία της εταιρείας και των ανθρώπων της, για την προσπάθεια αναγέννησης του επιχειρείν στη Βόρεια Εύβοια, την ευαισθησία της σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και επιχειρηματικής αλληλεγγύης.

Το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών του Επιμελητηρίου επίσης,ευχαριστεί θερμά  – για την άμεση κινητοποίηση και ακολούθως για την καίρια συνεισφορά του στην ανωτέρω πρωτοβουλία της εταιρείας PROFINE GmbH  – τον κύριο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, Προέδρο της εταιρείας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΒΕΕ»  KAPTAIN S.A. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024