Είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και όπλα

Κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και αναδιπλούμενος σουγιάς

14 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη χθες (13-11-2021) το απόγευμα στη Λαμία, ένας ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή & διακίνηση) και περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, ο συλληφθείς εντοπίσθηκε πλησίον της οικίας του και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 78,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • γυάλινο δοχείο που περιείχε 6,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • αναδιπλούμενος σουγιάς με μήκος λεπίδας 6 εκατοστών.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Εξιχνιάσθηκε κλοπή τροχοφόρου στη Λαμία
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, η οποία διαπράχθηκε απογευματινές ώρες της 10-11-2021 στη Λαμία.

Ο κατηγορούμενος εντοπίσθηκε χθες (13-11-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, να οδηγεί το ανωτέρω όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε νομότυπα στον ιδιοκτήτη του.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συνελήφθη στη Χαλκίδα, για κλοπή μοτοσικλέτας

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (13-11-2021) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας εντόπισαν εγκαταλελειμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα στην ανωτέρω περιοχή, η οποία έφερε σημάδια παραβίασης.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι η μοτοσικλέτα είχε αφαιρεθεί νωρίτερα από τον κατηγορούμενο, ο οποίος μετά από άμεσες αναζητήσεις, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024