Επιτυχίες της ΕΛΑΣ στην Στερεά στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα - Άλλες δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λαμία - Τον έπιασαν για ναρκωτικά στα Διόδια Τραγάνας

28 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν, χθες (27-11-2021) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Άλλες δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λαμία

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθησαν, χθες (27-11-2021) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, δύο ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Τον έπιασαν για ναρκωτικά στα Διόδια Τραγάνας

Συνελήφθη, χθες (27-11-2021) αργά το βράδυ, στα Διόδια της Τραγάνας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Γ΄Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, ένας ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024