Φύτευση λουλουδιών στον κεντρικό πεζόδρομο της Θήβας

Με χρώματα γεμίζει ο κεντρικός πεζόδρομος της Θήβας

12 Νοεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Οι κηπουροί της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Θηβαίων, με την πολύτιμη βοήθεια των μικρών κηπουρών από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Θήβας(ΕΕΕΕΚ Θήβας), φύτευσαν λουλούδια και πολύχρωμα καλλωπιστικά φυτά σε παρτέρια του πεζοδρόμου, ομορφαίνοντας την πόλη με χρωματιστές πινελιές.

Η φύτευση λουλουδιών αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τα παιδιά να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να εκφράσουν τη δημιουργικότητα και τα συναισθήματά τους.

«Μια όμορφη πόλη είναι πρώτα από όλα μια “πράσινη” , γεμάτη λουλούδια πόλη. Η αισθητική αναβάθμιση της Θήβας με λουλούδια και καλλωπιστικά φυτά, όπως και οι εντατικότερες προσπάθειες για την καθαριότητα, συγκαταλέγονται μεταξύ των βασικών προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής. Θέλουμε μια πόλη στην οποία αξίζει να ζει κανείς. Γι’ αυτό και απευθύνω έκκληση προς τους δημότες για τη βοήθειά τους, να σέβονται και να διατηρούν καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους και να προστατεύουν τα παρτέρια», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Στη φύτευση παρών ήταν και ο νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Νίκος Κοβάνης, υπογραμμίζοντας ότι η Υπηρεσία Πρασίνου, με σεβασμό προς το περιβάλλον, θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό τις παρεμβάσεις στους τομείς Πρασίνου και Καθαριότητας, μέσα από επόμενες δράσεις, αλλά και πρωτοβουλίες εθελοντισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024