Η αστυνομία σε δράση

Συλλήψεις για κλοπές και αλλοδαπού με Διεθνές ένταλμα

20 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Μπήκε σε πολυκατοικία στη Λαμία για κλοπή

Συνελήφθη ημεδαπή, την Πέμπτη το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, για απόπειρα κλοπής.

Η γυναίκα εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε πολυκατοικία με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγινε αντιληπτή από ένοικο και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συνελήφθη αλλοδαπός στο Μαλανδρίνο Φωκίδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη αλλοδαπός, την Πέμπτη το απόγευμα στο Μαλανδρίνο Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας, διότι σε βάρος του προέκυψε ότι εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της INTERPOL Σκοπίων, σύμφωνα με το οποίο διώκεται για πλαστογραφία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας.

Τον έπιασαν με τα κλοπιμαία φορτωμένα στο φορτηγό του

Την Πέμπτη το βράδυ συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, δράστης για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα ο συλληφθείς, εντοπίσθηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που ήταν έμφορτο με διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν, από επιχείρηση σε περιοχή της Λαμίας.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμό κάτοχό τους, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Είχε πάνω του επικίνδυνο σουγιά

Συνελήφθη ημεδαπός, την Πέμπτη το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς με μήκος λάμας (7) εκατοστών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024