Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στο τμήμα Μαρτίνο-Κάστρο

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο

30 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Κάστρου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, τη Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Μαρτίνου έως τον Α/Κ Κάστρου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μαρτίνου προς Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Μαρτίνου και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Κάστρου, από όπου και θα επανεισάγονται στον Αυτοκινητόδρομο.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024