Μαξίμου: Η Ραλλία Χρηστίδου να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news

Η επίσκεψη είχε πραγματοποιηθεί το 2019 και όχι χθες, όπως παρουσίασε η βουλευτής τού ΣΥΡΙΖΑ – Η ανάρτηση «κατέβηκε» - Τα βέλη της κυβέρνησης και κατά του Αλέξη Τσίπρα

22 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Για fake news εγκαλεί την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, το γραφείο Τύπου τού πρωθυπουργού, καλώντας την να ζητήσει συγγνώμη για ανάρτηση με ψευδές περιεχόμενο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου τού πρωθυπουργού, η κυρία Χρηστίδου σε ανάρτησή της στα social media παρουσίασε επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέτσοβο ως χθεσινή, ενώ αυτή είχε πραγματοποιηθεί το 2019.

«Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news», αναφέρει η ανακοίνωση στην συνέχεια.

Όπως τονίζεται, η κυρία Χρηστίδου «οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη» ενώ τα βέλη της κυβέρνησης στρέφονται και κατά του κ. Τσίπρα. Κλείνοντας η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου τού πρωθυπουργού σημειώνει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «όσο επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου που «κατέβηκε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου τού πρωθυπουργού:

Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα fake news κατά του Πρωθυπουργού

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί πάγια τακτική των υπογείων της Κουμουνδούρου, υπηρετώντας την επιλογή των προσωπικών επιθέσεων κατά του Πρωθυπουργού με κάθε τρόπο και μέσον, που έχει υιοθετήσει ο κ. Τσίπρας. Την τακτική αυτή μέχρι τώρα υπηρετούσαν γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι και διάφορα troll του διαδικτύου. Αυτή τη φορά στο «παιχνίδι» μπήκαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Ραλλία Χρηστίδου, με fake ανάρτησή της έδωσε το σύνθημα για άλλη μια επίθεση, εμφανίζοντας ως χθεσινή, επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο που είχε γίνει το 2019! Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news. Η κα Χρηστίδου οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Και όσο κ. Τσίπρας επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024